Slovenija > Črna kronika
1562 ogledov

Poskus uboja v Celju

Policija preiskava policijski trak Andrej Leban Fotografija je simbolična.
V torek nekaj po 19. uri so bili celjski policisti obveščeni o pretepu več oseb.

Do kršitve javnega reda in miru je prišlo na Ljubljanski cesti v Celju. V prepiru in pretepu je bilo udeleženih več oseb.

Policisti in kriminalisti so z ogledom kraja in zbiranjem obvestil ugotovili, da je bilo v prepiru in pretepu udeleženih več oseb. 31-letni moški, državljan Kosova, ki ima začasno bivališče v Sloveniji, je napadel in z ostrim predmetom poškodoval 28-letnega moškega, tudi državljana Kosova. 31-letni napadalec je 28-letnika hudo telesno poškodoval.

Poškodovanega so odpeljali v Splošno bolnišnico Celje, kjer ostaja na zdravljenju. Po podatkih policije ni v življenjski nevarnosti.

Policisti so osumljencu odvzeli prostost in ga pridržali zaradi suma storitve kaznivega dejanja poskusa uboja. Preiskava se nadaljuje. Policisti in kriminalisti nadaljujejo tudi z zbiranjem obvestil v zvezi z motivom in druga preiskovalna dejanja glede kaznivega dejanja poskusa uboja in kaznivega dejanja nasilništva. 

Za celjske policiste je to že peti takšen primer v tem mesecu. V začetku so meseca so v zgolj tednu dni obravnavali štiri tovrstna dejanja. 

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 2
  • Majazmaja 10:46 19.januar 2022.

    Upam, da sledi plačilo vseh stroškov posredovanja, deportacija in prepoved vrnitve v Sloveniji za vsaj 10 let.

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 10:43 19.januar 2022.

    "Šlaščičarji" so si skočili v lase glede prodaje "štaubcukra"...