Nov pretepaški obračun v Zadru

Foto: Žurnal24 Zadar (Foto: Shutterstock)
V Zadru je mladi Hrvat napadel britanski par, v Zagrebu pa so pretepli 19-letnega Britanca.
Oglej si celoten članek

V Zadru se je zgodil nov napad na britanske turiste. Ko sta se Britanca, stara 25 in 26 let, okoli tretje ure ponoči vračala v stanovanje, ju je 21-letni prebivalec Zadra napadel. Pred tem so se družili in skupaj popivali, poroča 24sata. Zakaj so se pravzaprav stepli, policistom niso znali pojasniti. Britanca sta lažje poškodovana. 21-letnik je bil sicer pod močnim vplivom alkohola.

To noč si bo zapomnil tudi 17-letni prebivalec Zadra, ki se je med četrto in peto uro zjutraj zapletel v pretep z nekaterimi obiskovalci disco-bara Forum. V krvi je imel 1,63 promila. Policisti so ob tem pripetljaju kazen naložili še lastnikom bara, saj so vrteli preglasno glasbo.

V Zagrebu pa je skupina mladih napadla 19-letnega Britanca. Podrli so ga na tla in ga zbrcali. Potem so mu vzeli še mobilni telefon, vreden več sto evrov. Dodatne podrobnosti o dogodku niso znane.

Letos pestra statistika napadov
Sicer pa smo letos že večkrat pisali o napadih v Zadru. Konec julija so na plaži Podgradina pri Zadru domačini napadli 40-letnega moškega in njegova dva sinova, stara 14 in 16 let. Razlog za napad naj bi bila njihova govorica- govorili so namreč v ekavščini.

Še pred tem pa se je zgodil napad v Vodicah pri Šibeniku. Ko je srbski turist opozoril voznika motorja, da vozi v napačno smer, se je ta nanj spravil kar s pestmi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.