Nov rop pošte: Zaposleni grozila s pištolo

Foto: arhiv Žurnal24
Foto: arhiv Žurnal24
Ko sta dobila denar, sta pobegnila.
Oglej si celoten članek

"Sinoči, nekaj minut pred 18. uro, tik pred zaprtjem pošte, sta dva zamaskirana moška vstopila v prostore poslovalnice pošte na Teharjah, zaposleni zagrozila s pištolo in zahtevala denar," je povedala Milena Tribulin s PU Celje. "Ko sta dobila denar, sta pobegnila."

Rop Uslužbenki grozil s pištolo in zahteval denar. Policija ga še išče!

Policija je pojasnila, da sta oba storilca sta bila mlajša. "Eden je bil visok okoli 165 cm, drugi pa okoli 180 cm," je povedala Tribulinova. "Oblečena sta bila v temna oblačila, oba sta imela na glavi črni volneni kapi, čez obraz sta si nadela črni ruti. Eden je bil oborožen."

Slovenija Toliko denarja je odnesel ropar pošte

Policija prosi vse, ki so pred ali po ropu v bližini poštne poslovalnice opazili moška, danega opisa ali morda vozilo s katerim bi se lahko pripeljala in odpeljala, da informacije posredujejo policiji. Sporočijo naj jih na telefonsko številko 113.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:36 22. November 2019.

    Kako je poskrbelo vodstvo Pošte za varnost uslužbencev ? Ali se spomnite umora poštne delavke gospe Likovič iz Kresnic leta …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.