Slovenija
797 ogledov

Nov rop pošte: Zaposleni grozila s pištolo

Rop pošte v Mostah arhiv Žurnal24
Ko sta dobila denar, sta pobegnila.

"Sinoči, nekaj minut pred 18. uro, tik pred zaprtjem pošte, sta dva zamaskirana moška vstopila v prostore poslovalnice pošte na Teharjah, zaposleni zagrozila s pištolo in zahtevala denar," je povedala Milena Tribulin s PU Celje. "Ko sta dobila denar, sta pobegnila."

Rop pošte v Kopru Rop Slovenija Uslužbenki grozil s pištolo in zahteval denar. Policija ga še išče!

Policija je pojasnila, da sta oba storilca sta bila mlajša. "Eden je bil visok okoli 165 cm, drugi pa okoli 180 cm," je povedala Tribulinova. "Oblečena sta bila v temna oblačila, oba sta imela na glavi črni volneni kapi, čez obraz sta si nadela črni ruti. Eden je bil oborožen."

Rop pošte na Poljanskem nasipu v Ljubljani Slovenija Toliko denarja je odnesel ropar pošte

Policija prosi vse, ki so pred ali po ropu v bližini poštne poslovalnice opazili moška, danega opisa ali morda vozilo s katerim bi se lahko pripeljala in odpeljala, da informacije posredujejo policiji. Sporočijo naj jih na telefonsko številko 113.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 11:36 22.november 2019.

    Kako je poskrbelo vodstvo Pošte za varnost uslužbencev ? Ali se spomnite umora poštne delavke gospe Likovič iz Kresnic leta 2012 ! Nič se ni spremenilo do danes po sedmih letih . Uslužbenci Pošte nosijo glavo na prodaj za mizerno ...prikaži več plačo ! Morda bi morala policijska uprava reagirati in zahtevati dodatno varnost ,saj policija ne more biti pred vsako pošto .