Nova Petrolova črpalka v Ljubljani

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na Barjanski cesti v Ljubljani je zrasla nova Petrolova črpalka.
Oglej si celoten članek

Gradnja se je začela novembra lani, že 318. Petrolov bencinski servis v Sloveniji pa bo odprt predvidoma že prihodnji mesec. 

Na vprašanje, zakaj so se odločili za gradnjo, na Petrolu pravijo, da zaradi "precejšnjega povečanja prometa na tej cesti, saj smo zabeležili, da se glavni prometni tokovi v Ljubljani spreminjajo in je Barjanska cesta postala močna vpadnica v mesto in predvsem na obvoznico." 

Foto: Anže Petkovšek Petrol Bencinski servis bo upravljal najemnik, zaposlitev bo dobilo osem ljudi. Na črpalki bo na voljo tudi avtoplin, prodajalna Hip hop s konceptom Fresh ter Kava na poti, plačevanje položnic, poštne storitve, pisarna na poti, loterija in nakup vstopnic ter manjši gostinski lokal. V sklopu servisa bo tudi manjši gostinski lokal.

Letos še dva nova bencinska servisa

Družba Petrol letos načrtuje izgradnjo še dveh bencinskih servisov, in sicer v Domžalah in Izoli, če bodo pridobljena vsa ustrezna dovoljenja in študije pa morda še kakšnega. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:28 5. Marec 2016.

    če imajo najemnika je od njega samo dobiček.Ni bolniške,dopustov,...vsilijo jim prodajo tistih artiklov ,ki so všeč "lastnikom....Enkrat sem prijateljico spraševal,ki …

  • 18:26 5. Marec 2016.

    Ker v naprej vedo , da ne bo rentabilna ampak gre se zato , da konkurenci odškbnejo mal strank ! …

  • 11:41 5. Marec 2016.

    Zdaj pa še MOL-u omogočiti, da zgradi enih par po LJ. Samo ta Petrol se favorizira, nato se pa sanja, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.