Slovenija
198 ogledov

Nova Petrolova črpalka v Ljubljani

Petrol Anže Petkovšek
Na Barjanski cesti v Ljubljani je zrasla nova Petrolova črpalka.

Gradnja se je začela novembra lani, že 318. Petrolov bencinski servis v Sloveniji pa bo odprt predvidoma že prihodnji mesec. 

Na vprašanje, zakaj so se odločili za gradnjo, na Petrolu pravijo, da zaradi "precejšnjega povečanja prometa na tej cesti, saj smo zabeležili, da se glavni prometni tokovi v Ljubljani spreminjajo in je Barjanska cesta postala močna vpadnica v mesto in predvsem na obvoznico." 

Petrol | Avtor: Anže Petkovšek Anže Petkovšek
Bencinski servis bo upravljal najemnik, zaposlitev bo dobilo osem ljudi. Na črpalki bo na voljo tudi avtoplin, prodajalna Hip hop s konceptom Fresh ter Kava na poti, plačevanje položnic, poštne storitve, pisarna na poti, loterija in nakup vstopnic ter manjši gostinski lokal. V sklopu servisa bo tudi manjši gostinski lokal.

Letos še dva nova bencinska servisa

Družba Petrol letos načrtuje izgradnjo še dveh bencinskih servisov, in sicer v Domžalah in Izoli, če bodo pridobljena vsa ustrezna dovoljenja in študije pa morda še kakšnega. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • asmas 18:28 05.marec 2016.

    če imajo najemnika je od njega samo dobiček.Ni bolniške,dopustov,...vsilijo jim prodajo tistih artiklov ,ki so všeč "lastnikom....Enkrat sem prijateljico spraševal,ki je imela v najemu benc.servis zakaj ima v lokalu časopis Delo , Slovenske novice ter razne revije ,ko pa nihče ...prikaži več ne prebiračasopisov.rekla mi je da je to zanjo samo strošek imeti pa jih mora ker tako zahtevajo"lastniki" omv-ja.Marsikaj bi spremenila ,tudi police bi postavila drugačesamo ne sme.Enkrat sem bil v lokalu in je prišla neka blond"inšpektorica ter vse PREVOHALA po lokalu.Najraje bi jo zabrisal ven.Obnašala se je kot da je lokal njen.Marš.No kmalu potem je najemnica vrnila lokal ter odprla bife.S najemom bi moralo biti tako da se najemnik sam odloči kako bo posloval.Sin je pred leti najel stanovanje.drugi dan je zamenjal ključavnico.Čez par dni ga je klicala lastnica ,da ne more v "svoje"stanovanje.Odgovoril ji je da lahko pride kadarkoli vendar samo takrat,ko bo on oz njegova žena doma.Fak of.Če vzameš v najem j

  • Žurnalček 18:26 05.marec 2016.

    Ker v naprej vedo , da ne bo rentabilna ampak gre se zato , da konkurenci odškbnejo mal strank ! Črpalk in vojne reši nas gospod !

  • devote 11:41 05.marec 2016.

    Zdaj pa še MOL-u omogočiti, da zgradi enih par po LJ. Samo ta Petrol se favorizira, nato se pa sanja, kako se bo sprostilo cene derivatov.