Nova smrtna žrtev slovenskih cest

Foto: PGD Slovenske Konjice
Foto: PGD Slovenske Konjice
Nesrečo je povzročil 46-letni voznik.
Oglej si celoten članek

Huda prometna nesreča, ki se je zgodila okoli 16. ure v Štorah, je zahtevala življenje 46-letnega voznika osebnega vozila. Voznik drugega osebnega vozila, ki je povzročil prometno nesrečo, in 20-letni voznik tovornega vozila pa sta lažje poškodovana, so sporočili s celjske policijske uprave. Cesta pri bivšem gostišču je še vedno zaprta.

Po prvih podatkih je 46-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz Štor proti Šentjurju, v levem ovinku prehiteval vozilo pred seboj in pri tem trčil v tovorno vozilo, s katerim je nasproti pripeljal 20-letni voznik. Po trčenju je tovorno vozilo silovito odbilo na levi vozni pas, kjer je trčilo v tretje udeleženo vozilo, s katerim je iz smeri Celja pravilno pripeljal prav tako 46-letni voznik. V nesreči se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.

To je letošnja druga smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je na tem območju umrlo sedem ljudi.

Vse udeležence cestnega prometa policisti opozarjajo na strpno in previdno vožnjo ter spoštovanje cestno-prometnih predpisov in voznih razmer.

Slovenija Vozil je voznik začetnik, mlada sopotnica je mrtva

Svet Huda nesreča, 22-letnik mrtev, 21-letnica hudo poškodovana

* Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:19 11. Maj 2018.

    ZIPO, brati se nauči, pa bo OK. Ti tudi nisi primeren za na cesto, ker brati ne znaš. Žalostno vse …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.