Slovenija > Črna kronika
8947 ogledov

Nova smrtna žrtev slovenskih cest

Prometna nesreča na štajerski avtocesti PGD Slovenske Konjice
Nesrečo je povzročil 46-letni voznik.

Huda prometna nesreča, ki se je zgodila okoli 16. ure v Štorah, je zahtevala življenje 46-letnega voznika osebnega vozila. Voznik drugega osebnega vozila, ki je povzročil prometno nesrečo, in 20-letni voznik tovornega vozila pa sta lažje poškodovana, so sporočili s celjske policijske uprave. Cesta pri bivšem gostišču je še vedno zaprta.

Po prvih podatkih je 46-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz Štor proti Šentjurju, v levem ovinku prehiteval vozilo pred seboj in pri tem trčil v tovorno vozilo, s katerim je nasproti pripeljal 20-letni voznik. Po trčenju je tovorno vozilo silovito odbilo na levi vozni pas, kjer je trčilo v tretje udeleženo vozilo, s katerim je iz smeri Celja pravilno pripeljal prav tako 46-letni voznik. V nesreči se je tako hudo poškodoval, da je na kraju umrl.

To je letošnja druga smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Lani v enakem obdobju je na tem območju umrlo sedem ljudi.

Vse udeležence cestnega prometa policisti opozarjajo na strpno in previdno vožnjo ter spoštovanje cestno-prometnih predpisov in voznih razmer.

Prometna nesreča na štajerski avtocesti Slovenija Vozil je voznik začetnik, mlada sopotnica je mrtva Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Svet Huda nesreča, 22-letnik mrtev, 21-letnica hudo poškodovana

* Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • Željko Lipnik 17:19 11.maj 2018.

    ZIPO, brati se nauči, pa bo OK. Ti tudi nisi primeren za na cesto, ker brati ne znaš. Žalostno vse to.