Nova tragična nesreča na slovenskih cestah

Foto: PGD Mengeš
Foto: PGD Mengeš
Do tragične nesreče je prišlo včeraj malo pred 18. uro.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči pri Novem mestu je umrl kolesar. Po informacijah PU Novo mesto je 47-letni voznik osebnega avtomobila vozil po regionalni cesti iz Novega mesta proti Karteljevem, ko je zavil levo proti Brinju, pa je vanj trčil 57-letni kolesar. Slednji je zaradi hudih poškodb umrl v bolnišnici.

Kot so danes sporočili z omenjene uprave, so policisti po opravljenem ogledu prometne nesreče ugotovili, da je 47-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Novega mesta proti Karteljevem po klancu navzgor. V križišču z lokalno cesto za smer Brinje je z vozilom zapeljal levo v trenutku, ko je iz nasprotne smeri po svojem smernem vozišču po klancu navzdol pravilno pripeljal 57-letni kolesar.

Po silovitem trčenju je hudo poškodovan kolesar obležal ob robu vozišča. Reševalci so ga odpeljali v bolnišnico, kjer je zaradi hudih poškodb čez nekaj ur umrl.

*Fotografija je simbolična.

Kazen Mladoletnik povzročil smrtno nesrečo, starši v zapor?

Raziskava Kako bi lahko pred smrtjo rešili 41 Slovencev

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.