Slovenija
2315 ogledov

Nova tragična nesreča na slovenskih cestah

Nesreča kolesarja PGD Mengeš
Do tragične nesreče je prišlo včeraj malo pred 18. uro.

V prometni nesreči pri Novem mestu je umrl kolesar. Po informacijah PU Novo mesto je 47-letni voznik osebnega avtomobila vozil po regionalni cesti iz Novega mesta proti Karteljevem, ko je zavil levo proti Brinju, pa je vanj trčil 57-letni kolesar. Slednji je zaradi hudih poškodb umrl v bolnišnici.

Kot so danes sporočili z omenjene uprave, so policisti po opravljenem ogledu prometne nesreče ugotovili, da je 47-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Novega mesta proti Karteljevem po klancu navzgor. V križišču z lokalno cesto za smer Brinje je z vozilom zapeljal levo v trenutku, ko je iz nasprotne smeri po svojem smernem vozišču po klancu navzdol pravilno pripeljal 57-letni kolesar.

Po silovitem trčenju je hudo poškodovan kolesar obležal ob robu vozišča. Reševalci so ga odpeljali v bolnišnico, kjer je zaradi hudih poškodb čez nekaj ur umrl.

*Fotografija je simbolična.

Nesreča motorista Kazen Svet Mladoletnik povzročil smrtno nesrečo, starši v zapor? Vožnja in alkohol Raziskava Avto Kako bi lahko pred smrtjo rešili 41 Slovencev

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.