Nova žrtev na naših cestah

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tragična nesreča se je zgodila v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Okoli 17.40 ure se je na Dunajski cesti v Ljubljani zgodila huda prometna nesreča. Kot so sporočili s PU Ljubljana, sta bili v nesreči udeleženi voznica osebnega vozila in peška, ki je utrpela tako hude poškodbe, da je umrla na kraju nesreče. 

Policisti na kraju še vedno opravljajo ogled in zbirajo obvestila. Na kraju sta bili tudi dežurna preiskovalna sodnica in tožilka. 

Na mestu nesreče je popolna zapora Dunajske ceste. 

Na naših cestah je tako v osmih dneh leta umrlo že šest ljudi. 

*Fotografija je simbolična. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 09:24 9. Januar 2019.

    To je psihologija ljudi. Pohvala za malo mrtvih v preteklem letu --> ljudje mislijo, da lahko zdaj malo "izprežejo", tj. …

  • 00:50 9. Januar 2019.

    Danes sem se rešil zadnji moment , da me ni na havbo dobila ena srebrna mrcina ,ki je zavijala desno …

  • 00:43 9. Januar 2019.

    Če novinar ne zna vprašati , pri kateri hišni številki ali pri kateri znani zgradbi je do nesreče prišlo , …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.