Slovenija > Črna kronika
3727 ogledov

Nova žrtev na naših cestah

Pešec Shutterstock
Tragična nesreča se je zgodila v Ljubljani.

Okoli 17.40 ure se je na Dunajski cesti v Ljubljani zgodila huda prometna nesreča. Kot so sporočili s PU Ljubljana, sta bili v nesreči udeleženi voznica osebnega vozila in peška, ki je utrpela tako hude poškodbe, da je umrla na kraju nesreče. 

Policisti na kraju še vedno opravljajo ogled in zbirajo obvestila. Na kraju sta bili tudi dežurna preiskovalna sodnica in tožilka. 

Na mestu nesreče je popolna zapora Dunajske ceste. 

Na naših cestah je tako v osmih dneh leta umrlo že šest ljudi. 

*Fotografija je simbolična. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 8
  • miho 09:24 09.januar 2019.

    To je psihologija ljudi. Pohvala za malo mrtvih v preteklem letu --> ljudje mislijo, da lahko zdaj malo "izprežejo", tj. mislijo, da zdaj lahko malo popustijo glede varne vožnje --> ljudje začnejo voziti nevarno --> spet več mrtvih na cestah.

  • Žurnalček 00:50 09.januar 2019.

    Danes sem se rešil zadnji moment , da me ni na havbo dobila ena srebrna mrcina ,ki je zavijala desno s Celovške v Tivoli. Pripeljal sem se po kolesarski in ko sem videl , da ne misli ustaviti pred prehodom ...prikaži več , sem zavil desno in mu dal možnost , da je silovito zabremzal , vendar sem se jaz peljal že proti Hali . Ni bil LJ , sam divjat pa zna , čeprav ne šteka prometne ureditve v LJ. Na tem delu pride kolesarka po parkirišču iz teme zopet na Celovško.

  • Žurnalček 00:43 09.januar 2019.

    Če novinar ne zna vprašati , pri kateri hišni številki ali pri kateri znani zgradbi je do nesreče prišlo , ne bi smel biti niti več vaš sodelavec. Zakaj ? Ker ima Dunajska cesta več kot 500 številk , dolga ...prikaži več je enih 6km in gre skozi 3 Ljubljanske občine . Bilo bi bolj točno če bi rekel samo v Centru , za Bežigradom ali v Črnučah , ne pa omenjal Dunajsko brez mikrolokacije .