Novo glede eksplozije na Vrhniki: Ena oseba umrla, dve huje ranjeni

Foto: Žurnal24 (bralka)
Foto: Žurnal24 (bralka)
Znanih več podrobnosti glede današnje eksplozije na Vrhniki ...
Oglej si celoten članek

Kot smo že pisali, je danes okoli 11.30 ure na Vrhniki odjeknila močna eksplozija. Neuradno naj bi se nesreča pripetila v podjetju Hamex.

S PU Ljubljana so sedaj sporočili, da je ena oseba umrla, dve osebi pa sta huje poškodovani. Širša okolica kraja eksplozije je zavarovana, gasilske enote pa sanirajo kraj.

xxx

Policisti zaradi nemotene izvedbe intervencije prosijo, da se ljudje kraju požara ne približujejo, na kraju nesreče pa naj upoštevajo navodila policistov.

Slovenija Incident v Tarči, gost odkorakal Slovenija Ostali so pred vrati: Mladim čez noč obrnili hrbet

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:08 17. Februar 2023.

    dobr, a so mal k sosedu šli na pokušino.. tile od hameksa.. za vse nepoučene sosed se ukvarja z žganjekuho.

  • 16:06 17. Februar 2023.

    V vrhniških tovarnah se pa take tragedije malo prepogosto dogajajo. Ustrezni inšpektorji dovolj pogosto in natančno opravljajo svoje delo?

  • 14:49 17. Februar 2023.

    Sožalje svojcem.. tragičnee nesreče

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.