Slovenija
35610 ogledov

Incident v Tarči, gost odkorakal

Pavle Rupar po sporu z Robertom Batellijem odide iz oddaje Tarča twitter
V Tarči je spet prišlo do incidenta, studio je zapustil Pavle Rupar, nekdanji poslanec SDS.

V oddaji, kjer so govorili o upokojencih, sta se besedno spopadla Pavle Rupar in Marko Bandelli, nekdanji poslanec in minister SAB, ki je pred kratkim prestopil v Desus, po poteku mandata pa je, čeprav je lastnik podjetja, izkoristil nadomestilo, za tiste, ki po preteku mandata ne morejo najti službe.

"Marko, kaj ti delaš danes tukaj, jaz ne vem. Nisi nič, nisi ne predsednik Desusa, si le iskalec službe, to je tvoja osma ali deveta stranka. O čem se mi s tabo pogovarjamo, o ničemer, razen da si prišel govorit neke floskule, da za mano stoji nek plakat Živel Janez Janša. Je pisalo tudi Golob je naš predsednik," je Bandelliju očital Rupar.

Bandelli mu je odvrnil, da je nesramen in da je s tem pokazal, kdo je, da ga je Rupar, dokler ga ni blokiral, neprestano žalil prek spleta ter da je bil večkrat obtožen in obsojen.

Ruparju je po tem očitno zavrelo. "Gospodična, jaz se opravičujem, ta družba ni vredna moje prisotnosti. Srečno, bodite lepo," je dejal in odkorakal.

dezurni@styria-media.si


 

Komentarjev 84
  • Naklonsky 18:40 17.februar 2023.

    Tip nima pojma o pokojniskem sistemu niti o usklajevanju z inflacijo oziroma dvigom plač. Bolje, da ga ne bi bilo!

  • dani5 17:12 17.februar 2023.

    Zakaj take butle vabijo v oddajo?

  • Plavi-mil 16:52 17.februar 2023.

    Uravnotežena Tarča na "nacionalki" katero vsi plačujemo , 4 proti 1, pa še voditeljica pristranska, se pravi 5 proti 1, vse jasno.