Novo glede tragedije pri Medvodah

Foto: Andrej Leban Prometna nesreča Foto: Andrej Leban Prometna nesreča Foto: Andrej Leban Prometna nesreča Foto: Andrej Leban Prometna nesreča
Znano je, kako hudo je poškodovana voznica v avtu z otrokom. Policija ima tudi prve indice o vozniku, ki je pobegnil s kraja smrtne nesreče.
Oglej si celoten članek

Z ljubljanske policijske uprave so sporočili nekaj svežih podatkov glede sinočnje hude nesreče pri rondoju v Medvodah. Tam sta voznika BMW serije 3 in VW passata pri pospeševanju po vzporednih pasovih medsebojno bočno trčila, zaradi česar je BMW odneslo na nasprotno stran vozišča v trenutku, ko je nasproti pravilno pripeljala voznica z avtom, v katerem je bil tudi otrok. 

"Po do sedaj zbranih podatkih je bilo ugotovljeno, da je voznica osebnega vozila utrpela hujše poškodbe, vendar njeno življenje ni ogroženo. Otrok je lažje poškodovan," so spodbudne vesti policije. Kot je znano, je voznik BMW zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče kljub hitri zdravniški pomoči.

Kosi avtomobilov so bili še danes zjutraj razmetani po bližnji okolici ceste. 

Kdo bo popustil? Izvoz iz krožišča: voznik BMW umrl, passata pobegnil

Voznik passata je s kraja nesreče odpeljal brez ustavljanja. "Na podlagi zbiranja obvestil in informacij od občanov so policisti pridobili podatek o vozilu znamke VW passat, ki bi lahko bilo udeleženo v prometni nesreči na območju Medvod. Trenutno policisti še intenzivno zbirajo obvestila in preverjajo okoliščine, o vsem pa bodo obveščali pristojno državno tožilstvo," so povedali na policiji zadnje informacije in se hkrati zahvalili vsem občanom, ki so pomagali s posredovanjem informacij. 

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 20:17 16. Junij 2020.

    ljudje se vedno ne napirajo...cesta je je enjena v uporabo vsem nam...treba se je temu prilagodit,upostevat dolocena pravila ki so …

  • 11:02 14. Junij 2020.

    Če se že greste novinarje ali se vam ne zdi , da vašem članku manjka NAJBOLJ važna informacija o tej …

  • 01:08 14. Junij 2020.

    Statistično gledano so vozniki BMW-jev najslabši.Avto je drag,deli še dražji in mislim da bi mogle zavarovalnice močno povišati zavarovanja(po moči).Avto …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.