Novost na poštah, ki je marsikdo ne bo vesel

Foto: Klemen Razinger
Foto: Klemen Razinger
Brezplačen prevzem paketnih pošiljk v poslovalnicah le še v osmih dneh
Oglej si celoten članek

Pošta Slovenije je s 1. februarjem uvedla nekatere novosti in spremembe pri dostavi paketnih pošiljk. Poleg možnosti obveščanja o dostavi prek aplikacije Viber je bila uvedena tudi sprememba rokov za prevzem paketnih pošiljk. Te je v poštnih poslovalnicah moč po novem brezplačno prevzeti v osmih namesto 15 dneh.

Prejemnikom paketov je po novem na voljo dodaten komunikacijski kanal za obveščanje o dostavi. Ob obstoječih načinih obveščanja lahko uporabniki izberejo tudi obveščanje s pomočjo aplikacije Viber, so sporočili s Pošte Slovenije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 14:50 3. Februar 2024.

    Nekaterih komentatorjev niso naučili, da je potrebno besedilo brati natančno, da bi ga tudi razumeli. Članek govori samo o paketih …

  • 12:43 3. Februar 2024.

    To bo voda na mlin tistim, ki vsiljeno pošto zavračajo..Janez, šivilja Alenka, finančni inkasant Snežić in podobni faloti..

  • 10:23 3. Februar 2024.

    Pošta Slovenije je ena prvih, ki je v svoje poslovanje uvedla ''skrčljive cene''. Za isti denar so najprej znižali nivo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.