Slovenija
79488 ogledov

Novost na poštah, ki je marsikdo ne bo vesel

Poštar Klemen Razinger
Brezplačen prevzem paketnih pošiljk v poslovalnicah le še v osmih dneh

Pošta Slovenije je s 1. februarjem uvedla nekatere novosti in spremembe pri dostavi paketnih pošiljk. Poleg možnosti obveščanja o dostavi prek aplikacije Viber je bila uvedena tudi sprememba rokov za prevzem paketnih pošiljk. Te je v poštnih poslovalnicah moč po novem brezplačno prevzeti v osmih namesto 15 dneh.

Prejemnikom paketov je po novem na voljo dodaten komunikacijski kanal za obveščanje o dostavi. Ob obstoječih načinih obveščanja lahko uporabniki izberejo tudi obveščanje s pomočjo aplikacije Viber, so sporočili s Pošte Slovenije.

Komentarjev 10
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 14:50 03.februar 2024.

    Nekaterih komentatorjev niso naučili, da je potrebno besedilo brati natančno, da bi ga tudi razumeli. Članek govori samo o paketih in ne o poštnih pošiljkah kar povprek. Sicer pa ne razumem, zakaj bi se morali pritoževati nad tem ukrepom. Kadar ...prikaži več kaj naročim, sem zelo vesel, če je pošilja v kar najkrajšem času pri meni. Zakaj le bi morala stati na pošti? Razen v izjemnem primeru.

  • Ender3 12:43 03.februar 2024.

    To bo voda na mlin tistim, ki vsiljeno pošto zavračajo..Janez, šivilja Alenka, finančni inkasant Snežić in podobni faloti..

  • atamama 10:23 03.februar 2024.

    Pošta Slovenije je ena prvih, ki je v svoje poslovanje uvedla ''skrčljive cene''. Za isti denar so najprej znižali nivo uslug. Naslednja poteza hauca je bilo povišanje cen. Sedaj so si sami sebi postavili pravila, ki se nanašajo na časovne ...prikaži več opredelitve dostave pošiljk in uvedli ''dodatne usluge'' za hiter prenos.Odgovarjajo itak ne po zakonu za nič.Če pogledamo so slabši-manj zanesljivi kot ostali za isti denar. In kaj lahko sklepamo in vidimo. Stanje duha v SLO, Nategni potrošnika za več denarja