Občutna podražitev pri T-2

Foto: T-2 Prodajno mesto T-2 Foto: Profimedia Televizija (TV)
T-2 prvega julija draži, nekatere pakete za štiri evre
Oglej si celoten članek

Telekomunikacijski operater T-2 bo 1. julija podražil večino storitev. Paket Oranžni Start bo dražji za dva evra, Optimum za tri, Diamant pa za štiri evre.

Zadnjič so dražili aprila 2019, tokrat pa je podražitev "posledica rednega usklajevanja cen s stroški poslovanja glede na rast indeksa cen življenjskih potrebščin, višjih stroškov dela, uporabe programskih pravic in spremljajočih naložbenih aktivnosti družbe T-2 v širitev in nadgradnjo omrežja, brez katerih razvoj storitev na dinamičnem trgu tehnologij ne bi bil mogoč".

Nove cene mesečnih naročnin bodo veljale za samostojne storitve interneta, ki se dražijo za evro, posamične TV pakete programskih shem in pakete mobilne telefonije, kot tudi za obstoječe pakete s celovito ponudbo storitev za gospodinjstva ter razpoložljive pakete za poslovne uporabnike.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 18:49 5. Junij 2021.

    Imam T2 ampak na srečo sem vzel optimum za 2 leti po znižani ceni 40€ tako me tole ne bo …

  • ode
    08:24 5. Junij 2021.

    Si predstavljate, da bi državni telekom podražil za 1 cent -tukaj bi bilo 183 sovražnih komentarjev. Telelemach, A1, T2: naročnike …

  • 14:21 4. Junij 2021.

    pa sej morjo nekej pokasirat pa zaslužit, sicer bodo proizvajalci jaht ostal brez dela, kar bi bla pa spet velika …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.