Slovenija
6768 ogledov

Občutna podražitev pri T-2

Prodajno mesto T-2
1/2
T-2
T-2 prvega julija draži, nekatere pakete za štiri evre

Telekomunikacijski operater T-2 bo 1. julija podražil večino storitev. Paket Oranžni Start bo dražji za dva evra, Optimum za tri, Diamant pa za štiri evre.

Zadnjič so dražili aprila 2019, tokrat pa je podražitev "posledica rednega usklajevanja cen s stroški poslovanja glede na rast indeksa cen življenjskih potrebščin, višjih stroškov dela, uporabe programskih pravic in spremljajočih naložbenih aktivnosti družbe T-2 v širitev in nadgradnjo omrežja, brez katerih razvoj storitev na dinamičnem trgu tehnologij ne bi bil mogoč".

Nove cene mesečnih naročnin bodo veljale za samostojne storitve interneta, ki se dražijo za evro, posamične TV pakete programskih shem in pakete mobilne telefonije, kot tudi za obstoječe pakete s celovito ponudbo storitev za gospodinjstva ter razpoložljive pakete za poslovne uporabnike.

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 7
  • bojovi 18:49 05.junij 2021.

    Imam T2 ampak na srečo sem vzel optimum za 2 leti po znižani ceni 40€ tako me tole ne bo prišlo niti 45€, za naprej pa bomo vidli. Čeprav sem proti, če smo podpisali tako, potem se prosim tudi tega naj držijo.

  • ode 08:24 05.junij 2021.

    Si predstavljate, da bi državni telekom podražil za 1 cent -tukaj bi bilo 183 sovražnih komentarjev. Telelemach, A1, T2: naročnike privabljajo z (začetno) nekoliko nižjo ceno, nato pa krepko podražijo.

  • eminenca 14:21 04.junij 2021.

    pa sej morjo nekej pokasirat pa zaslužit, sicer bodo proizvajalci jaht ostal brez dela, kar bi bla pa spet velika škoda