Obsežne hišne preiskave

Foto: Gregor Prebil
Foto: Gregor Prebil
70 kriminalistov in policistov danes v obsežno akcijo.
Oglej si celoten članek

Na Celjskem danes poteka več hišnih preiskav s področja nezakonitih migracij zoper kriminalno združbo, ki je delovala na širšem celjskem območju. Trenutno so prostost odvzeli sedmim osebam. Združba je od konca leta 2018 do danes prek Slovenije prepeljala najmanj 270 ljudi.

Kot so sporočili s Policijske uprave Celje, doslej zbrane ugotovitve kažejo, da so osumljeni v sodelovanju z neznanimi storilci z območja Slovenije ali tujine organizirali in vodili del mednarodne kriminalne združbe, ki je delovala z namenom nezakonitega prevažanja migrantov.

Aktivnosti na terenu še potekajo, podrobnosti pa bo policija predstavila na jutrišnji novinarski konferenci ob 13. uri.

Slovenija Ujeli kriminalno združbo, nasvete za gojenje konoplje dajali kar prek spleta

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.