Očetu ukradel ključe

Mladenič očetu ukradel ključe, se odpeljal in trčil v hišo.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 8. ure zjutraj se je v Vrtojbi zgodila prometna nesreča, v kateri je na srečo nastala le materialna škoda, povzročil pa jo je uporniški mladenič.

17-letnik je namreč očetu doma ukradel ključe avtomobila in se odpeljal. Skozi Vrtojbo je vozil z veliko hitrostjo in se zaletel v stanovanjsko hišo, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. V nesreči se ni poškodoval, si je pa zato s svojim obnašanjem prislužil kazen.

Policisti bodo namreč zoper njega napisali obdolžilni predlog na sodišče, ker je v cestnem prometu vozil osebni avtomobil preden je opravil vozniški izpit in zato, ker je povzročil prometno nesrečo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:52 17. December 2011.

    takšne stvari se bojo staršem otrok dogajalo zaradi naslednjih stvari...1., napačna vzgoja mladih, ki povzroči, da smotanim staršem otroci ne …

  • 10:08 17. December 2011.

    Za tole je pa zihr spet Janša kriv!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.