Slovenija > Črna kronika
8 ogledov

Očetu ukradel ključe

Mladenič očetu ukradel ključe, se odpeljal in trčil v hišo.

Včeraj okoli 8. ure zjutraj se je v Vrtojbi zgodila prometna nesreča, v kateri je na srečo nastala le materialna škoda, povzročil pa jo je uporniški mladenič.

17-letnik je namreč očetu doma ukradel ključe avtomobila in se odpeljal. Skozi Vrtojbo je vozil z veliko hitrostjo in se zaletel v stanovanjsko hišo, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica. V nesreči se ni poškodoval, si je pa zato s svojim obnašanjem prislužil kazen.

Policisti bodo namreč zoper njega napisali obdolžilni predlog na sodišče, ker je v cestnem prometu vozil osebni avtomobil preden je opravil vozniški izpit in zato, ker je povzročil prometno nesrečo.

Komentarjev 2
  • zlatane 16:52 17.december 2011.

    takšne stvari se bojo staršem otrok dogajalo zaradi naslednjih stvari...1., napačna vzgoja mladih, ki povzroči, da smotanim staršem otroci ne zaupajo, posledica, raje delajo po svoje, kar se pogosto ne izide...2., mlade zanima vozilo, peljite jih na odtujen kraj, dajte ...prikaži več jim voziti, kjer ne more nastati škoda, sicer bojo ključe vzeli sami, kar je katastrofa...3., policija, če starše dobi, da so dali mladoletnim voziti, četudi ni nevarnosti na poljskih cestah, bodo kaznovali s polno kapo, posledica, starši se bojijo dati mladoletnim voziti...4., jaz sem dal voziti svojemu sinu pri 15, kadarkoli me je prosil, sem si vzel čas in šla sva bogu za hrbet, danes vozi 2 leti, star je 20 let in še ni imel prometne, vozil je v mojem spremstvu med 17 in 18 letom in sem mu podal dosti šoferske vzgoje na pravi diplomatski in ne na nasilen način...ima 5 let staro astro, na katero pazi bolj, kot jaz na svoj avto...premislite starši in policija!!!!!!!

  • Stolp 10:08 17.december 2011.

    Za tole je pa zihr spet Janša kriv!