Ok, imamo okoli 30 stopinj, a koliko časa bo to trajalo?

Foto: Profimedia
Bo toplo vreme zdržalo do naslednjega vikenda? Vremenska napoved pravi takole ...
Oglej si celoten članek

Slovenija je pod vplivom enakomernega zračnega tlaka. Z zahodnim vetrom k nam doteka postopno nekoliko bolj stabilna zračna masa, pišejo pri agenciji za okolje. 

Vas bega razlika? Naši vremenarji pojasnili, zakaj tako napovejo

Danes popoldan bo povečini sončno s temperaturami do 29 stopinj, več oblačnosti pa bo na zahodu, kjer so predvsem v hribovitem svetu mogoče posamezne nevihte. 

Jutri bo še nekoliko topleje, saj bodo najvišje dnevne temperature med 24 in 30 stopinj Celzija. Dopoldan bo pretežno jasno, popoldne pa bo nastajala spremenljiva oblačnost, pojavljale se bodo krajevne nevihte.

Dolgoročna napoved Accuweather napoveduje: Pripravite se na sušo in uničujoča neurja

Kako dolgo bo trajalo tako toplo vreme?

Obeti kažejo, da bo pri nas na vreme predvidoma v četrtek in petek vplivalo višinsko jedro hladnega zraka, ob koncu tedna pa nas bo verjetno dosegla oslabljena hladna fronta. Po nedelji kaže na vnovično ustalitev vremena. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.