Slovenija
9787 ogledov

Ok, imamo okoli 30 stopinj, a koliko časa bo to trajalo?

Sonce in toplo vreme
Bo toplo vreme zdržalo do naslednjega vikenda? Vremenska napoved pravi takole ...

Slovenija je pod vplivom enakomernega zračnega tlaka. Z zahodnim vetrom k nam doteka postopno nekoliko bolj stabilna zračna masa, pišejo pri agenciji za okolje. 

Vreme Vas bega razlika? Slovenija Naši vremenarji pojasnili, zakaj tako napovejo

Danes popoldan bo povečini sončno s temperaturami do 29 stopinj, več oblačnosti pa bo na zahodu, kjer so predvsem v hribovitem svetu mogoče posamezne nevihte. 

Jutri bo še nekoliko topleje, saj bodo najvišje dnevne temperature med 24 in 30 stopinj Celzija. Dopoldan bo pretežno jasno, popoldne pa bo nastajala spremenljiva oblačnost, pojavljale se bodo krajevne nevihte.

Vreme: Arso znova prižgal alarm, to nas čaka ta konec tedna - Suša Dolgoročna napoved Slovenija Accuweather napoveduje: Pripravite se na sušo in uničujoča neurja

Kako dolgo bo trajalo tako toplo vreme?

Obeti kažejo, da bo pri nas na vreme predvidoma v četrtek in petek vplivalo višinsko jedro hladnega zraka, ob koncu tedna pa nas bo verjetno dosegla oslabljena hladna fronta. Po nedelji kaže na vnovično ustalitev vremena. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.