Osvežena napoved do 8. januarja

Foto: Profimedia
Jutri zjutraj bo šlo do -8 stopinj Celzija. Kako bo v prvem tednu novega leta?
Oglej si celoten članek

Kot napovedujejo vremenoslovci na Arsu bo ponoči še precej jasno, zjutraj bo prehodno nekaj več oblačnosti. Po nekaterih nižinah bo nastala megla. Jutranje temperature bodo od -8 do -3 stopinje Celzija, ob morju bo okrog ničle.

Jutri bo sončno. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 12 stopinj. Tudi v sredo in četrtek bo jasno, po nekaterih kotlinah bo zjutraj megla, nadaljujejo na Arsu.

Na portalu Neurje.si medtem teden, ki je pred nami, označujejo kot "kopiraj in prilepi" prejšnjega.

xxx

Severe Weather Napoved za Evropo za januar in februar

Napoved od 3. do 8. januarja 2020

Vremenska slika, ki jo pojasnjujejo na Arsu, kaže, da bodo naši kraji še naprej pod vplivom izrazitega območja visokega zračnega tlaka s središčem nad delom zahodne Evrope. Občasno nas bodo s severnimi višinskimi vetrovi dosegle manjše motnje. Proti koncu obdobja bo anticiklon nad srednjo Evropo oslabel.

Ob koncu tedna kaže na deloma jasno vreme, občasno bo več srednje in visoke oblačnosti. V nedeljo se bo nekoliko ohladilo. Jutranje temperature bodo okoli -3, dnevne pa okoli 5 stopinj Celzija. V začetku prihodnjega tedna se možnost za manjše padavine nekoliko poveča. Pri tleh bo z zahodnimi vetrovi dotekal bolj vlažen zrak.

Foto: Arso Vreme preglednica

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 23:31 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:51 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • 22:14 30. December 2019.

    https://Badoo.red - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.