Pahor diha za ovratnik Virantu

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Najnovejša javnomnenjska raziskava kaže, da SDS še vedno ostaja na vrhu, sledi mu Jankovićeva lista. Z večjim zaostankom sledita Virantova lista in SD.
Oglej si celoten članek

SDS ima pred Listo Zorana Jankovića - Pozitivna Slovenija dobrih pet odstotnih točk prednosti. Večja je razlika do tretjeuvrščene Liste Gregorja Viranta, ki za drugouvrščenim zaostaja za slabih 13 odstotnih točk. Zmanjšuje pa se razlika med Virantovo listo in Pahorjevim SD. Razlika je manj kot odstotno točko.

Po tokratni raziskavi bi v parlament prišla še DeSUS in SLS. NSi tokratna raziskava pripisuje 3,8 odstotka glasov, vendar pa bi upoštevajoč statistično napako lahko tudi njim uspelo prebiti parlamentarni prag.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 18:43 26. November 2011.

    prodal je že Pahor vse...nima kaj prodati..no vsaj meni ne!!

  • 10:41 25. November 2011.

    Pahor: Prodaja iluzije. Tipični nakladač za piramidni marketing in nateg ljudi. In nobeden ga ne more razkrinkati, da samo blefira. …

  • rob
    22:15 24. November 2011.

    V vednost in ravnanje ter zagotovitev delovanja pravne države:<br />- Vlada republike Slovenije, OSEBNO za Predsednika vlade RS Boruta Pahorja, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.