Slovenija
13 ogledov

Pahor diha za ovratnik Virantu

Soočenje na POP TV Anže Petkovšek
Najnovejša javnomnenjska raziskava kaže, da SDS še vedno ostaja na vrhu, sledi mu Jankovićeva lista. Z večjim zaostankom sledita Virantova lista in SD.

SDS ima pred Listo Zorana Jankovića - Pozitivna Slovenija dobrih pet odstotnih točk prednosti. Večja je razlika do tretjeuvrščene Liste Gregorja Viranta, ki za drugouvrščenim zaostaja za slabih 13 odstotnih točk. Zmanjšuje pa se razlika med Virantovo listo in Pahorjevim SD. Razlika je manj kot odstotno točko.

Po tokratni raziskavi bi v parlament prišla še DeSUS in SLS. NSi tokratna raziskava pripisuje 3,8 odstotka glasov, vendar pa bi upoštevajoč statistično napako lahko tudi njim uspelo prebiti parlamentarni prag.

Komentarjev 8
  • privat 18:43 26.november 2011.

    prodal je že Pahor vse...nima kaj prodati..no vsaj meni ne!!

  • Votko 10:41 25.november 2011.

    Pahor: Prodaja iluzije. Tipični nakladač za piramidni marketing in nateg ljudi. In nobeden ga ne more razkrinkati, da samo blefira. Vprašajte ga za konkretne rezultate njegovih uspehov in ga soočite z realnimi primerjavami, osnovami ? Loleki tako novinarji in politiki, ...prikaži več ki dopuščate, da vam nekdo tako direktno v obraz laže in vas ima za norca.

  • rob 22:15 24.november 2011.

    V vednost in ravnanje ter zagotovitev delovanja pravne države:- Vlada republike Slovenije, OSEBNO za Predsednika vlade RS Boruta Pahorja, Gregorčičeva 20, Ljubljana- Komisija za preprečevanje korupcije, OSEBNO g. Goran Klemenčič, Dunajska cesta 56, Ljubljana- VSEM članom Odbora ...prikaži več za notranjo politiko, javno upravo in pravosodje, Šubičeva 4, Ljubljana- Nacionalni preiskovalni urad, Dimičeva 16, Ljubljana