Pahor objavil, koliko je iztržil za katrco: Znesek zadnji trenutek v višave

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24
Celoten izkupiček od prodaje bo Pahor namenil otrokom, ki se borijo z rakom, in sicer Inštitutu Zlata Pentljica ter Društvu junaki 3. nadstropja.
Oglej si celoten članek

Končala se je dobrodelna dražba za katrco nekdanjega predsednika republike Boruta Pahorja, za katero je na koncu iztržil okroglih 60 tisoč evrov. Kupec je družina Fratar iz Dravograda. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

Pahor je prodajo svojega Renaulta 4 GTL letnik 1991 napovedal konec januarja, med dražbo pa je prišlo do manjših zapletov, saj je cena že dosegla neverjetnih 60 tisočakov, nato pa si je kupec premislil.

Celoten izkupiček od prodaje bo Pahor namenil otrokom, ki se borijo z rakom, in sicer Inštitutu Zlata Pentljica ter Društvu junaki 3. nadstropja.

O njegovi slavni katrci in drugih zadevah smo prejšnji konec tedna s Pahorjem govorili v intervjuju. Nekdanji predsednik nam je med drugim priznal, da je s katrco nekoč že bežal pred varnostniki.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 13

  • 08:31 16. Februar 2023.

    Čestitke G. bivši predsednik, vi ste mož beseda, ne pa narcisoidni ptič, kateri samo obljublja, ne da pa nič, še …

  • 08:17 16. Februar 2023.

    Tale "katra" je videti že iz osončja, da je pretežno 20 let stala v garaži. Pahor se je z njo …

  • 21:26 15. Februar 2023.

    "Dobrodelne" organizacije si od donacij vzamejo 25% administrativnih stroškov in če je Pahor za avto iztržil 60.000 €, si bo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.