Pahorjevo domotožje v Egiptu

Foto: Urad predsednika RS
Foto: Urad predsednika RS
Na družbenih omrežjih kroži fotografija, ki jo je na svojem Instagram profilu objavil slovenski predsednik Borut Pahor med svojim prvim obiskom Egipta.
Oglej si celoten članek

"Domotožje v Kairu," je fotografiji, ki jo je objavil na svojem Instagram profilu, pripisal predsednik republike Borut Pahor. Fotografija se kot požar širi na družbenih omrežjih, uporabniki slednjih jo bodisi močno odobravajo ali pa se nad njo zgražajo.

Pahor se je sicer včeraj, drugi dan prvega predsedniškega obiska v Egiptu, srečal z egiptovskim premierjem Sherifom Ismailom, s katerim sta govorila predvsem o priložnostih za krepitev gospodarskega sodelovanja med Slovenijo in Egiptom. S predsednikom egiptovskega parlamenta Alijem Abdelom Aalom je govoril o varnostnih razmerah, ki v Egiptu predstavljajo eno glavnih ovir za gospodarski razvoj. Govorila sta tudi o bilateralnih odnosih in krepitvi političnega dialoga na najvišji politični ravni. 


Slovenski predsednik je obiskal tudi spominsko obeležje Aleksandrinkam na Latinskem pokopališču v Kairu in se tako poklonil spominu na mnoga mlada slovenska dekleta in žene, ki jih je v Egipt pripeljala nuja po zaslužku in preživetju družin.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 00:34 16. Januar 2017.

    Naj obišče Ruse po tistem, kar je izjavil Poroshenku po naročilu svojih šefov iz NATO, ZDA, Nemčije in Fancije "Mi …

  • 18:31 7. December 2016.

    Kakorkoli, to ne spada k vedenju predsednika neke države! Na sliki zgleda kot da je zadet ali pa pijan.

  • 17:31 7. December 2016.

    Sram me je .<br />Barbika je pač Barbika.<br />Pri nas predsednika države sploh ne potrebujemo.<br />Niti predsednika državnega zbora.<br />Niti …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.