"Pasjak, poberi drek za svojim psom"

Foto: bralka
Foto: bralka
Bralka nam je poslala fotografijo, posneto v Kosezah. Nekdo vztrajno piše listke za lastnike psov, ki za sabo ne znajo pobirati iztrebkov svojih ljubljenčkov.
Oglej si celoten članek

"Že nekaj mesecev v Kosezah opažamo, da nekdo zagnano lepi take listke na pasje dreke ... Seveda obsojam lastnike psov, ki ne pobirajo pasjih iztrebkov, ampak da se mu ljubi!" je zapisala naša bralka, ki je poleg sporočila poslala tudi fotografijo, na kateri je listek z napisom "Pasjak, poberi drek za svojim psom".

Če imate tudi vi kakšno fotografijo ali novico, ki bi jo radi delili z nami, nam to sporočite prek spodnjega obrazca!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 14:10 16. September 2012.

    Pozdravljeni!<br /><br />Prosim, če mi lahko kdo hitro sporoči, če tukaj objavim neko novico, ali to tudi objavijo v časopisu …

  • 17:50 12. September 2012.

    Na PST tudi še nisem videl, da bi kdo preverjal in talal kazni, če imajo lastniki psov vrečke. Bi bilo …

  • 16:55 12. September 2012.

    nic nimam proti zivalim v tem primeru psom nekateri lastniki lepo in vestno pospravljajo iztrebke njihovih ljubljenckov medtem ko drugi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.