Slovenija > Jaz poročam
38 ogledov

"Pasjak, poberi drek za svojim psom"

Koseze, pasji drek bralka
Bralka nam je poslala fotografijo, posneto v Kosezah. Nekdo vztrajno piše listke za lastnike psov, ki za sabo ne znajo pobirati iztrebkov svojih ljubljenčkov.

"Že nekaj mesecev v Kosezah opažamo, da nekdo zagnano lepi take listke na pasje dreke ... Seveda obsojam lastnike psov, ki ne pobirajo pasjih iztrebkov, ampak da se mu ljubi!" je zapisala naša bralka, ki je poleg sporočila poslala tudi fotografijo, na kateri je listek z napisom "Pasjak, poberi drek za svojim psom".

Če imate tudi vi kakšno fotografijo ali novico, ki bi jo radi delili z nami, nam to sporočite prek spodnjega obrazca!

Komentarjev 7
  • Vissy 14:10 16.september 2012.

    Pozdravljeni!Prosim, če mi lahko kdo hitro sporoči, če tukaj objavim neko novico, ali to tudi objavijo v časopisu ali samo na spletu? Zanima me tudi. če danes želim nekaj objaviti, ali bo to objavljeno takoj (v istem dnevu) ...prikaži več ali morda naslednji dan?Hvala za vaš odgovor in Lp!

  • modrec 17:50 12.september 2012.

    Na PST tudi še nisem videl, da bi kdo preverjal in talal kazni, če imajo lastniki psov vrečke. Bi bilo za standard okolja in debalkanizacije veliko bolje kot pa talanje kazni jeklenim konjičkom.

  • nostradamus 16:55 12.september 2012.

    nic nimam proti zivalim v tem primeru psom nekateri lastniki lepo in vestno pospravljajo iztrebke njihovih ljubljenckov medtem ko drugi arogantno obrnejo glavo in pustijo iztrebke tam kjer jih je njihov pes izlocil najveckrat so to zelenice v naseljih kjer ...prikaži več se po vecini igrajo predsolski otroci ki dobesedno rijejejo po travi ki je tako ali drugace polna iztrebkov tu bi bilo potrebno uvesti nadzor in primerno sankcionirati neodgovorne lastnike