Pešca zbila direktorica policijske uprave?

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Pešec je ostal na zdravljenju v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

V soboto zjutraj okrog pol osmih je na območju Sevnice prišlo do prometne nesreče, v kateri je osebno vozilo trčilo v pešca. Hudo poškodovanega so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišico, kjer je ostal na zdravljenju, so sporočili na novomeški policijski upravi. 

Sporočilu so dodali, da so policisti po nesreči zavarovali kraj in izvedli prve nujne ukrepe, nato pa primer predali Posebnemu oddelku Specializiranega državnega tožilstva, saj je bila v nesrečo vpletena oseba, zaposlena v Policiji. 

Kot poročajo na 24ur.com, naj bi po njihovih neuradnih podatkih za volanom sedela direktorica Policijske uprave Kranj, Melita Močnik. 

Priskava nesreče še poteka; za zdaj ni znano, ali je do nesreče prišlo zaradi prevelike hitrosti, prav tako tudi ne, če je bil morda prisoten alkohol. 

Melita Močnik, sicer rojena v Brežicah, je vodenje kranjske uprave prevzela konec marca 2021. Diplomirala je na Pravni fakulteti, v Policiji se je zaposlila leta 1998.

Tragično 18-letnici zdravniki niso mogli več pomagati Slovenija Vaščana rešila policistko in policista pred Romi

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:32 25. September 2023.

    Se zgodi, sedaj je treba počakati na rezultate preiskave..Vnaprejšnje zlonamerno podtikanje ni na mestu ali pa naj sorazmerno vprašam, če …

  • 01:55 25. September 2023.

    Dejansko se, bog ne daj, kaj takega lahko zgodi vsakemu od nas, potrebna je samo sekunda nepozornosti. Če je pa …

  • 01:19 25. September 2023.

    Aha Janšev kader !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.