Svet
57205 ogledov

18-letnici zdravniki niso mogli več pomagati

Nesreča pri Požegi Požega.eu
Dekle je umrlo v bolnišnici.

Na Hrvaškem odmeva grozljiva nesreča, do katere je prišlo sinoči in v kateri so bili vpleteni mladi ljudje. 18-letnica se domov žal več ne bo vrnila. O grozljivi nesreči na cesti Požega - Mihaljevci priča skoraj popolnoma uničena opel astra, poročajo hrvaški portali. 

Kot ugotavlja policija in kot je za portal požega.eu povedal eden od očividcev, se je golf peljal iz smeri Velike proti Požegi. Po prihodu v ovinek na izvozu iz Mihaljevca proti Požegi je prišlo do trčenja z opel astro, ki se je v tistem trenutku - najverjetneje zaradi spolzkega cestišča - že obračala na cesti. 

Astro je vozil 18-letni fant, ki je izgubil oblast nad vozilom; policija meni, da zaradi neprilagojene hitrosti. Zaneslo ga je na nasprotno stran vozišča, na bankino in nazaj na cesto. Golf je trčil v desni bočni del opla. 

V nesreči sta se lažje poškodovala oba voznika, prav tako 21-letna sopotnica voznika v golfu ter 15- in 17-letni sopotnici voznika opla. 18-letnica, ki je na koncu zaradi posledic nesreče umrla, je bila ravno tako sopotnica v oplu. 

Policisti so zoper 18-letnga voznika že spisali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja povzročitve nesreče v cestnem prometu. 

Nesreča pri Požegi | Avtor: Požega.eu Požega.eu

Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Tragično Svet V nesreči na Kvarnerju umrl 61-letni slovenski motorist prizorišče nesreče Svet Google ga je peljal prek zrušenega mostu, voznik umrl

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.