Svet
4817 ogledov

V nesreči na Kvarnerju umrl 61-letni slovenski motorist

Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
V prometni nesreči blizu Senja na severu Jadranske obale je v četrtek umrl 61-letni slovenski motorist

Nesreča se je zgodila zaradi neprilagojene hitrosti in le dan potem, ko se je južno od Karlobaga huje poškodoval 31-letni slovenski motorist. Prometna nesreča se je zgodila v četrtek ob 11.50 v kraju Senjska Draga južno od Novega Vinodolskega.

61-letni slovenski državljan je z motorjem vozil po državni cesti iz smeri Senja proti Žuti Lokvi. Zaradi neprilagojene hitrosti in lastnosti ceste je po navedbah policije izgubil nadzor nad motorjem in zapeljal na nasprotni vozni pas. Tam je čelno trčil v vozilo z zagrebško registracijo. Voznik tega vozila je bil 27-letni hrvaški državljan.

27-letnik je med izogibanjem motorju trčil v betonski robnik, motorist pa je ob trčenju padel z motorja na cesto. Zaradi hudih poškodb je umrl na kraju nesreče.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Idioti 14:20 23.september 2023.

    Kot imamo mi Slovensko primorje , imajo tudi Hrvati , Hrvaško primorje . Županija, kjer se je nesreča zgodila se imenuje Ličko- Senjska županija . Tam kjer je pa Kvarner je Primorsko- Goranska županija . Obala od Crikvenice do Starigrada ...prikaži večgrada se imenuje Hrvaško primorje , ne Kvarner ne Dalmacija !

  • Kmodri 13:53 22.september 2023.

    Kdor tvega...no v tem primeru zgubi glavo!