Slovenija
2559 ogledov

Pešca zbila direktorica policijske uprave?

policijski avtomobil PU Koper policijski avtomobil
Pešec je ostal na zdravljenju v bolnišnici.

V soboto zjutraj okrog pol osmih je na območju Sevnice prišlo do prometne nesreče, v kateri je osebno vozilo trčilo v pešca. Hudo poškodovanega so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišico, kjer je ostal na zdravljenju, so sporočili na novomeški policijski upravi. 

Sporočilu so dodali, da so policisti po nesreči zavarovali kraj in izvedli prve nujne ukrepe, nato pa primer predali Posebnemu oddelku Specializiranega državnega tožilstva, saj je bila v nesrečo vpletena oseba, zaposlena v Policiji. 

Kot poročajo na 24ur.com, naj bi po njihovih neuradnih podatkih za volanom sedela direktorica Policijske uprave Kranj, Melita Močnik. 

Priskava nesreče še poteka; za zdaj ni znano, ali je do nesreče prišlo zaradi prevelike hitrosti, prav tako tudi ne, če je bil morda prisoten alkohol. 

Melita Močnik, sicer rojena v Brežicah, je vodenje kranjske uprave prevzela konec marca 2021. Diplomirala je na Pravni fakulteti, v Policiji se je zaposlila leta 1998.

Nesreča pri Požegi Tragično Svet 18-letnici zdravniki niso mogli več pomagati Romi Slovenija Slovenija Vaščana rešila policistko in policista pred Romi

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 06:32 25.september 2023.

    Se zgodi, sedaj je treba počakati na rezultate preiskave..Vnaprejšnje zlonamerno podtikanje ni na mestu ali pa naj sorazmerno vprašam, če je avtor članka kreten in pijanec ?!

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:55 25.september 2023.

    Dejansko se, bog ne daj, kaj takega lahko zgodi vsakemu od nas, potrebna je samo sekunda nepozornosti. Če je pa vozila prehitro ali/ in še alkoholizirana, potem pa upam, da jo doletijo najstrožji ukrepi.

  • kapljač 01:19 25.september 2023.

    Aha Janšev kader !