Petrol z rekordnimi rezultati poslovanja

Foto: Beno Kovač
Foto: Beno Kovač
Skupina Petrol leto zaključuje s 53 milijoni dobička.
Oglej si celoten članek

Družba Petrol je lahko več kot zadovoljna s poslovanjem v preteklem letu. "Kljub izjemno težkemu letu bo skupina Petrol poslovala z rekordnimi rezultati, s 3,7 milijarde evrov prihodkov in 53 milijoni dobička," je povedal predsednik uprave Tomaž Berločnik.

Prihodnje leto bo Petrol izvedel za 88 milijonov evrov naložb. Načrtujejo tudi, da bodo še povečali število svojih bencinskih servisov. Tako naj bi imeli do konca prihodnjega leta 477 bencinskih servisov, štiri več kot letos v Sloveniji, šest na Hrvaškem, dva nova bodo zgradili tudi na Kosovem in v Črni gori, enega pa v Srbiji.

Za prihodnje leto načrtujejo, da bodo prihodki presegli štiri milijarde evrov, od tega naj bi bilo več kot pol milijarde od prodaje trgovskega blaga.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 14:15 14. December 2012.

    ostalo mi je neporabljenih 25% od dveh certifikatov, ker jih ni bilo več kam vložiti . Ta banda me je …

  • 14:10 14. December 2012.

    Ko se že hvalijo pa še tole! Kot nekdanjega njihovega uslužbenca mi je pri vnovčevanju certifikatov pripadla absolutna pravica vnovčitve …

  • 13:57 14. December 2012.

    Kaj ne bodo imeli dobička ! Akumulator od 45 A /h prodaja banda za 74€ , pred pumpo v Šiški, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.