Pijan v napačno smer, policisti zaprli vse priključke

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Voznik se je po avtocesti od Karavank proti Radovljici vozil v napačno smer. Da bi prerprečili morebitno nesrečo, so policisti z vzporedno vožnjo ostale opozarjali na nevarnosti.
Oglej si celoten članek

Voznika so policisti iz prometa uspešno izločili v Lescah, pred tem pa so zaradi varnosti zaprli vse priključke na avtocesto na omenjeni relaciji. Od Jesenic do Lesc je ena policijska patrulja v svoji pravilni smeri vožnje peljala tudi vzporedno z voznikom in njega ter ostale udeležence opozarjala na nevarnost.

Voznik je pri vožnji v napačno smer vozil po prehitevalnem pasu, kar je dojemal kot desno smerno vozišče, v napačno smer pa je zapeljal na Karavankah, kamor se je pripeljal, ker je v Podtaboru zgrešil izvoz za Tržič, ki je bil njegov pravi cilj, so ugotovili policisti.

Ko so policisti voznika v Lescah izločili iz prometa, je preizkus alkoholiziranosti pokazal približno dva promila alkohola. Policisti pa voznika obravnavajo zaradi suma kaznivega dejanja in proti njemu vodijo postopek.

Še enega zelo pijanega voznika so gorenjski policisti v sredo zvečer iz prometa izločili v Begunjah na Gorenjskem. Njemu je preizkus alkoholiziranosti pokazal celo krepko čez dva promila alkohola, so pojasnili na Policijski upravi Kranj.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 13:01 5. Februar 2017.

    Tak nič več za volan!

  • 18:35 2. Februar 2017.

    Strinjam se z Žurnalčkom, pijanemu izpit doživljensko, treznemu pa vsaj za eno leto in ponoven preizkus teorije in praktičnega dela. …

  • 17:38 2. Februar 2017.

    Zgodi se, da v megli zaideš, ker gledaš rob ceste - 1x se mi je v Vodicah proti JE , …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.