Počivalšek: To imamo, ko se izgubi smisel za sodelovanje

Foto: Anže Petkovšek Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo.
Foto: Anže Petkovšek Zdravko Počivalšek, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo.
Počivalšek se je v zapisu na Twitterju odzval na predlog podjetja Geneplanet državi za sporazumno razvezo pogodbe o dobavi medicinskih ventilatorjev.
Oglej si celoten članek

Kot pravi gospodarski minister Zdravko Počivalšek, je bilo ministrstvo za zdravje pozvano, da poda mnenje o potrebnosti dobavljenih ventilatorjev za slovensko zdravstvo.

"Ministrstvo za zdravje je že pozvano, da poda mnenje o tem, ali slovensko zdravstvo potrebuje že dobavljene ventilatorje ali pa jih, kot to predlaga dobavitelj, vrnemo," je v objavi zapisal Počivalšek. "To imamo, ko se izgubi smisel za konstruktivnost in sodelovanje," je dodal. Ob tem je kritike na regularnost nabave ventilatorjev označil za javni linč.

Geneplanet je danes zavodu za blagovne rezerve predlagal sporazumno razvezo pogodb za dobavo zaščitne opreme zaradi želje po zaščiti svojega dobrega imena. Podrobnosti na tej povezavi.

Po razkritjih To glede ventilatorjev ponuja podjetje Geneplanet

Ventilatorji Grožnje zdravniku Knaflju, policija na delu

dezurni@zurnal4.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 23

  • 14:44 3. Maj 2020.

    v tej državi imamo zakompliciran zakon o javnem naročanju, ki je bil sprejet potem ko se je že ogromno pokradlo, …

  • 14:12 3. Maj 2020.

    Če meni nekdo napiše da je nekaj manj primerno potem ima še vedno zelen semaforček, če nekdo oceni kot neprimerno …

  • 08:47 3. Maj 2020.

    Jih bo njegov izbranec prodal trgu 50% izpod nakupne cene, 100% avansa,ki ga je dobil še pred pridobitvijo bančne garancije …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.