Policija potrdila identiteto trupla, ki so ga našli pri Poreču

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Za družino 47-letnega Slovenca ni več upanja
Oglej si celoten članek

Hrvaška pomorska policija je danes prejela rezultate patološkega oddelka puljske bolnišnice glede trupla moškega, ki so ga včeraj našli v morju pred Porečem. Ti so potrdili, da gre za pogrešanega 47-letnega slovenskega državljana, poročajo Primorske novice. Portal 24sata.hr navaja, da obdukcija ni dala odgovora na vprašanje, kaj je bil vzrok smrti, zato bodo opravili še toksikološke in histološke preiskave.

Vrsar Velika iskalna akcija Slovenca

47-letnik je v četrtek pozno popoldne izginil v morju pri Vrsarju, potem ko je padel z vodnega skuterja in se pri tem udaril v glavo. Nesreča se je zgodila v bližini avtokampa Valkanela, kjer je bil 47-letnik gost. 

Že včeraj je istrska policija sporočila, da so okoli poldneva dobili obvestilo službe za iskanje in reševanje na morju, da so navtiki v morju pred Porečem opazili truplo, ki plava na morju. Pripadniki pomorske policije so nato na devetih navtičnih miljah od poreškega pristanišča našli in iz morja potegnili truplo moškega, je včeraj pojasnila tiskovna predstavnica istrske policije Nataša Vitasović.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.