Slovenija > Črna kronika
7247 ogledov

Policija potrdila identiteto trupla, ki so ga našli pri Poreču

Vodni skuter Dusko Marusic/PIXSELL
Za družino 47-letnega Slovenca ni več upanja

Hrvaška pomorska policija je danes prejela rezultate patološkega oddelka puljske bolnišnice glede trupla moškega, ki so ga včeraj našli v morju pred Porečem. Ti so potrdili, da gre za pogrešanega 47-letnega slovenskega državljana, poročajo Primorske novice. Portal 24sata.hr navaja, da obdukcija ni dala odgovora na vprašanje, kaj je bil vzrok smrti, zato bodo opravili še toksikološke in histološke preiskave.

Vodni skuter Vrsar Svet Velika iskalna akcija Slovenca

47-letnik je v četrtek pozno popoldne izginil v morju pri Vrsarju, potem ko je padel z vodnega skuterja in se pri tem udaril v glavo. Nesreča se je zgodila v bližini avtokampa Valkanela, kjer je bil 47-letnik gost. 

Že včeraj je istrska policija sporočila, da so okoli poldneva dobili obvestilo službe za iskanje in reševanje na morju, da so navtiki v morju pred Porečem opazili truplo, ki plava na morju. Pripadniki pomorske policije so nato na devetih navtičnih miljah od poreškega pristanišča našli in iz morja potegnili truplo moškega, je včeraj pojasnila tiskovna predstavnica istrske policije Nataša Vitasović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.