Svet
3213 ogledov

Velika iskalna akcija Slovenca

Vodni skuter Dusko Marusic/PIXSELL
Padel je z vodnega skuterja.

Pripadniki pomorske policije, potapljači, gasilci iščejo pogrešanega Slovenca, ki je včeraj pozno popoldne izgibnil v morju pri Vrsarju, potem ko je padel z vodnega skuterja in se pri tem udaril v glavo, je potrdila hrvaška policija.

Predstavnica istarske policije Suzana Sokač je povedala, da je do nesreče prišlo v bližini avtokampa Valkanela. Policija je informacijo o pogrešani osebi prejela ob 18.20, takoj je bila sprožena velika iskalna akcija, ki pa žal doslej ni obrodila sadov, je povedala Sokačeva.

Po informacijah hrvaških portalov gre za Slovenca, gosta omenjenega kampa. Vozil je vodni skuter in pri tem za seboj vlekel še eno osebo na gumijastem obroču. Šlo naj bi za otroka. Pred njima naj bi se nahajal še en gliser, ki je delal valove. Slovenski državljan je v enem trenutku izgubil ravnotežje, z glavo udaril v vodni skuter in padel v morje. Še vedno ga iščejo.

gliser Pri polni hitrosti Svet Dalmacija: Slovenka padla iz čolna, njeno življenje na nitki Mljet Skrivnostno izginotje Svet Mož pogrešane Slovenke: "Spoznala sva nemškega turista, potem pa ..."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.