Svet
58582 ogledov

Mož pogrešane Slovenke: "Spoznala sva nemškega turista, potem pa ..."

Mljet Shutterstock
Na hrvaškem Mljetu še vedno pogrešajo slovensko turistko.

Iskalna akcija slovenske turistke na Mljetu naj bi bila uradno zaključena, čeprav ženske še niso našli. Kot smo že poročali, na Mljetu je neznano kam izginila Slovevnka, zdaj je jasno, da gre za 63-letno Almo Novljan iz Domžal.

Iskali so jo na morju in na kopnem, a brez uspeha. Da je izginila, je policiji prijavil njen mož, s katerim je počitnikovala v avtokampu Đenka Lovište.

Mož pogrešane, Janez Novljan, je za Delo povedal, da je akcija uradno zaključena, a da z iskanjem sami nadaljujejo. V okviru iskalne akcije sta se oglasila dva moška, ki sta trdila, da sta pogrešano videla. Mož pogrešane pravi, da gre v obeh primerih za verodostojni priči.

Mož pogrešane je še povedal, da sta z ženo pred njenim izginotjem na ladjici do Mljeta spoznala nemškega turista, skupaj so odšli do pristanišča. Imeli so uro časa, zato se je pogrešana podala na sprehod, opazila je markirano pot, po kateri se je ljubiteljica pohodništva tudi podala.

Zatem se je za njo izgubila vsaka sled. Mož in nemški turist sta se podala za njo, jo iskala, a brez uspeha. Iskalna akcija v okviru policije, ki je sledila, naj bi bila ena največjih doslej na Mljetu. Žal ni podala rezultatov, zato so jo uradno zaključili. Mož pogrešane, s katero bi v prihodnjih dneh praznoval 44. obletnico poroke, je še povedal, da z iskanjem sam vendarle nadaljuje.

Hrvaška policija Preiskava Svet Grozljivka na Hvaru

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 5
  • Janez707 14:19 19.julij 2019.

    Ubili so jo ustaši = hrvati.

  • bozo87 17:04 04.julij 2019.

    cvajtakter morda,biznis je biznis

  • Avatar Alicia_Coull
    Alicia_Coull 15:47 04.julij 2019.

    Google plača 17385 $ - 28736 $ na mesec za delo na spletu od vašega doma za 3-4 ure na dan... Zahvaljujemo se vam, da ste mi dali to izjemno priložnost za dodaten denar od doma... vse je bilo res ...prikaži več in popolnoma je spremenilo moje življenje... vsaka oseba se lahko pridruži temu delu in začneš zaslužiti na spletu, kot sem jazz, tako da slediš temu spletnemu dnevniku... ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com