Policija poziva očividce

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Voznik v Celju zbil 16-letno dijakinjo.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 10. ure se je v Celju zgodila prometna nesreča, v kateri se je lažje poškodovala 16-letna dijakinja.

Nesreča se je zgodila v križišču Gregorčičeve in Kersnikove ulice v Celju, povzročil pa jo je 64-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Ljubljanske ceste proti Aškerčevi ulici. "Ko se je približeval prehodu za pešce, je z njegove desne strani na prehodu za pešce vozišče prečkala peška. Voznik ni vozil s takšno hitrostjo, da bi lahko pred prehodom varno ustavil, zato je kljub zaviranju trčil v peško," je pojasnila Milena Trbulin s PU Celje.

Zaradi ugotovitve morebitnih dodatnih okoliščin policija prosi vse očividce nesreče, naj pokličejo na telefonsko številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 23:32 6. September 2013.

    Dijakinja je moja znanka in prijateljica. To jutro, ni bila njena napaka, saj naj bi voznik prevozil rdečo luč, ona …

  • 16:57 3. September 2013.

    spoštovani še enkrat vam svetujem opravljanje CPP in vozniškega izpita...da se boste vedeli pravilno vesti v prometu. Sama sem udeleženec …

  • 13:36 3. September 2013.

    tudi pešci morajo spremljati promet in ne stopati na prehod za vsako ceno"češ" saj imam prednost

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.