Policisti opozarjajo: Naša toleranca bo ničelna

Foto: PU Maribor
Foto: PU Maribor
Policisti bodo na kritičnem odseku permanentno izvajali nadzor prometa ter zoper voznike ukrepali.
Oglej si celoten članek

Na kritičnem cestnem odseku Ptuj - Slovenska Bistrica, kjer je samo letos umrlo že 5 oseb, vozniki še vedno vozijo mnogo prehitro, opozarjajo policisti. Da njihove besede držijo, potrjujejta tudi fotografiji, ki so jih priložili objavi. 

"Predvsem je zaskrbljujoča hitrost vozil v križišču glavne ceste in regionalne ceste za Kungoto pri Ptuju, kjer je omejitev hitrosti 50 km/h. Tam zaznavamo hitrosti, ki so za kar več kot 50 km/h večje od največje dovoljene hitrosti," razmere na odseku opisujejo policisti. Poleg tega veliko voznikov vozi pod vplivom alkohola.  

xxx

"Z namenom, da bi zmanjšali hitrosti vožnje vozil in da bodo vozniki spoštovali prometne predpise, bomo policisti tudi v prihodnje na tem kritičnem odseku permanentno izvajali nadzor prometa ter zoper voznike, ki kršijo cestno prometne predpise odločno represivno ukrepali. Pri opisanih prekrških bo naša toleranca ničelna," napovedujejo policisti. 

Huda nesreča Trčila dva avtomobila, trije mrtvi, dva poškodovana

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.