Policisti so jo ustavili 29-krat

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Neregistriran in nezavarovan avtomobil vozila brez vozniške.
Oglej si celoten članek

Metliški policisti so včeraj popoldan med kontrolo prometa na lokalni cesti v Hrastu pri Jugorju ustavili 46-letno voznico osebnega avtomobila. "Kršiteljica je v avtomobilu, na katerem ni bilo nameščenih registrskih tablic, prevažala več oseb, kot je dovoljeno," je pojasnila Alenka Drenik iz PU Novo mesto. Svetlobnih in zvočnih signalov policije ni upoštevala in je z vožnjo nadaljevala, zato so policisti zapeljali za njo in jo ustavili.

Med postopkom je policija ugotovila, da voznica nima vozniškega dovoljenja ter da vozi neregistriran in nezavarovan avtomobil znamke škoda. Avtomobil so ji zasegli in zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog. Za naštete kršitve je predvidena globa v višini 1120 evrov.

Voznica je že znanka policistov, saj so jo zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov obravnavali že 29-krat.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 08:17 9. November 2013.

    Če napišem da je C... brišejo komentar, ker js ta skupina tako zaščitena.

  • 21:21 8. November 2013.

    Joha S. - ni iz zaščitene skupine, tisti imajo rdeče knjižice, ta je ciganka. Me res zanima, kdaj bojo njim …

  • 18:21 8. November 2013.

    Voznica je verjetno iz zaščitene skupine državljanov katerim je vse dovoljeno. Lahko gradijo na tuji zemlji, pobirajo pridelke s tujih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.