Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Policisti so jo ustavili 29-krat

Policijsko vozilo. Anže Petkovšek
Neregistriran in nezavarovan avtomobil vozila brez vozniške.

Metliški policisti so včeraj popoldan med kontrolo prometa na lokalni cesti v Hrastu pri Jugorju ustavili 46-letno voznico osebnega avtomobila. "Kršiteljica je v avtomobilu, na katerem ni bilo nameščenih registrskih tablic, prevažala več oseb, kot je dovoljeno," je pojasnila Alenka Drenik iz PU Novo mesto. Svetlobnih in zvočnih signalov policije ni upoštevala in je z vožnjo nadaljevala, zato so policisti zapeljali za njo in jo ustavili.

Med postopkom je policija ugotovila, da voznica nima vozniškega dovoljenja ter da vozi neregistriran in nezavarovan avtomobil znamke škoda. Avtomobil so ji zasegli in zaradi kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog. Za naštete kršitve je predvidena globa v višini 1120 evrov.

Voznica je že znanka policistov, saj so jo zaradi kršitev cestno-prometnih predpisov obravnavali že 29-krat.

Komentarjev 3
  • Johan Spohan 08:17 09.november 2013.

    Če napišem da je C... brišejo komentar, ker js ta skupina tako zaščitena.

  • Dani1971 21:21 08.november 2013.

    Joha S. - ni iz zaščitene skupine, tisti imajo rdeče knjižice, ta je ciganka. Me res zanima, kdaj bojo njim in njihovim, ki so gradili hiše na črno to podrli. Ali pa to velja samo za Slovence? Pa izvirnih prihoddkov ...prikaži več nima, vse dobi na CSD, kar ji ne smejo jemati z računa. Vse take je treba extradirati iz RS, magari v Bruselj, ki jih ima rad.

  • Johan Spohan 18:21 08.november 2013.

    Voznica je verjetno iz zaščitene skupine državljanov katerim je vse dovoljeno. Lahko gradijo na tuji zemlji, pobirajo pridelke s tujih njiv, dobivajo denar iz proračuna, ni jim potrebno registrirati vozil, vozniškega ne potrebujejo itd. Pa saj so res reveži, zakaj ...prikaži več bi zanje veljal kakšen zakon, kateri velja za ostale.