Portoval ponosen kaže novo podobo

Foto: Žurnal24 Prenovljene garderobe in kopalnice so za atlete, ki vsak dan trenirajo na Portov
Atleti so dobili nove kopalnice in garderobe, prostor za fitnes in metališče za disk.
Oglej si celoten članek

"Garderobe so bile v katastrofalnem stanju in atletom niso več omogočale normalnih pogojev za treninge," je dejal predsednik Atletskega kluba (AK) Krka Novo mesto Mario Mohorović, ki ob petkovem odprtju prenovljenih prostorov ni skrival zadovoljstva. Po besedah Rafka Križmana, direktorja Agencije za šport Novo mesto, je bil ta del objekta ob stadionu Portoval nazadnje posodobljen leta 1988.

"Prenovljene prostore bodo lahko uporabljali tudi drugi športniki pri svojih bazičnih pripravah, a v dogovoru z AK Krka." Obnovitvena dela so potekala od druge polovice junija. Za njihovo izvedbo je bilo prek razpisa izbrano MB gradbeništvo, za izvedbo elektroinštalacijskih del pa Kovinotehna MKI. Nove so kopalnice in garderobe, urejena pa sta prostor za manjši fitnes in metališče za disk. Vrednost investicije je približno 40 tisoč evrov; sponzorji so večino prispevali z materialom, za poravnavo 40 odstotkov stroškov pa je klub najel premostitveni kredit. Agencija za šport bo vložena finančna sredstva in donirani material kompenzirala skozi kritje 
stroškov najemnin.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.