Ano Roš ozmerjali s slovensko sramoto, sledilo je tole

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Potem ko so njene goste označili za "predelovalne obrate za gnoj", so se pri Časniku Ani Roš opravičili za nekatere zapisane besede.
Oglej si celoten članek

Ano Roš in njeno Hišo Franko so pri mediju Časniku označili za "slovensko sramoto", potem ko jih je zmotila njena objava na spletu, v kateri je komentirala pomanjkanje informacij ali načrta, kako se bodo stvari na področju turizma odvijale v prihodnje. 

Pri mediju Časnik so se na njej zapis odzvali in napisali, da se je svetovno znana kuharica "podelala" na svojo javno pododbo. Avtor je v prvi različici članka zapisal, da so "gostje v hiši Franko svetovni požeruhi, tako rekoč predelovalni obrati za gnoj". Omenjeni stavek so kasneje iz članka umaknili. 

Odziv Časnik "komunistki" Ani Roš očita, da hrani predelovalce gnoja

Roševi so se kasneje prek družbenega omrežja Twitter tudi opravičili. "Gospa Ana Roš. Izražam opravičilo za nekatere zapisane besede v objavljenem besedilu. Smo mnenjski spletni portal z mero, tu je žal nismo ohranili, zato se vam opravičujemo za tisto, kar vas je prizadelo. Vsekako vam želimo še naprej veliko uspega doma in v svetu," so zapisali.  

Po avtorjih članka o kuharici iz Starega sela pri Kobaridu je udaril tudi Žiga Turk, ki svoja besedila pogosto objavlja na tem portalu.

dezurni@zurnal24.si

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 08:34 19. Maj 2020.

    Ona bo preživela, mi pa tudi - z njo ali brez nje.

  • 06:31 19. Maj 2020.

    MA slovensko ljubosumje enostavno nima meja, čakam kdaj se boste udarili med seboj, samo še to čakam. Ne migranti, ne …

  • 00:23 19. Maj 2020.

    Dobrodošli na najboljši strani za zmenke seksa -- B­r­ed­h­ot­.­C­om

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.