Poslanka SDS na Twitterju: "Privoščim vam ventilator"

Foto: Državni zbor/Sušnik Matija
Foto: Državni zbor/Sušnik Matija
Škrinjarjeva se je kasneje za svojo izjavo opravičila.
Oglej si celoten članek

Poslanka SDS Mojca Škrinjar je komentirala objavo uporabnika, ki je pozval k uporu proti "covid mafiji". "Privoščim vam ventilator," je zapisala.

Foto: Twitter Mojca Škrinjar na twitterju

Po tem, ko ji je drugi uporabnik očital, da je pokvarjena in da očitno drugim privošči smrt, pa je Škrinjarjeva odgovorila, da "to pomeni, da potrebujemo dovolj ventilatorjev, da bi preprečili številne smrti v hudih potekih, ki je lahko tudi avtorjev".

Kasneje pa se je poslanka posula s pepelom in opravičila "vsem, ki so razumeli moj čivk kot zlonameren". "Vsakomur, ki bi težko zbolel zaradi najhujše inačice covida, želim najboljšo oskrbo. Delta je bistveno bolj nalezljiva, tudi mlajši so v nevarnosti. Upam, da bo zdravstveni sistem zmogel," je zapisala. Sporno izjavo je že izbrisala.

Sicer pa je na družbenih omrežjih dvignila nekaj prahu tudi pred dvema dnevoma, ko je uporabnici, ki je komentirala Janševo igranje golfa z dobavitelji slovenskega zdravstva na Mavriciju, zabrusila, naj sama dokaže, od kje ji denar. "Po moje ste ga ukradli," je dodala.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 37

  • 00:18 27. Julij 2021.

    Zakaj pa bi se morala temu primitivcu opravičiti? Prav je napisala! In še milostna je bila; privoščila mu je ventilator.

  • 06:26 26. Julij 2021.

    Prav je napisala...

  • 06:15 26. Julij 2021.

    Levi samo zaradi zlobe pišejo komentarje drugače jim stiska zadnico od strahu.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.