Slovenija
7676 ogledov

Poslanka SDS na Twitterju: "Privoščim vam ventilator"

Mojca Škrinjar Državni zbor/Sušnik Matija
Škrinjarjeva se je kasneje za svojo izjavo opravičila.

Poslanka SDS Mojca Škrinjar je komentirala objavo uporabnika, ki je pozval k uporu proti "covid mafiji". "Privoščim vam ventilator," je zapisala.

Mojca Škrinjar na twitterju | Avtor: Twitter Twitter

Po tem, ko ji je drugi uporabnik očital, da je pokvarjena in da očitno drugim privošči smrt, pa je Škrinjarjeva odgovorila, da "to pomeni, da potrebujemo dovolj ventilatorjev, da bi preprečili številne smrti v hudih potekih, ki je lahko tudi avtorjev".

Kasneje pa se je poslanka posula s pepelom in opravičila "vsem, ki so razumeli moj čivk kot zlonameren". "Vsakomur, ki bi težko zbolel zaradi najhujše inačice covida, želim najboljšo oskrbo. Delta je bistveno bolj nalezljiva, tudi mlajši so v nevarnosti. Upam, da bo zdravstveni sistem zmogel," je zapisala. Sporno izjavo je že izbrisala.

Sicer pa je na družbenih omrežjih dvignila nekaj prahu tudi pred dvema dnevoma, ko je uporabnici, ki je komentirala Janševo igranje golfa z dobavitelji slovenskega zdravstva na Mavriciju, zabrusila, naj sama dokaže, od kje ji denar. "Po moje ste ga ukradli," je dodala.

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 37
  • joze76 00:18 27.julij 2021.

    Zakaj pa bi se morala temu primitivcu opravičiti? Prav je napisala! In še milostna je bila; privoščila mu je ventilator.

  • DEPE 06:26 26.julij 2021.

    Prav je napisala...

  • bogdan76 06:15 26.julij 2021.

    Levi samo zaradi zlobe pišejo komentarje drugače jim stiska zadnico od strahu.